Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Шепетівська ОДПІ Відповіді на запитання отримайте на ЗІР

Відповіді на запитання отримайте на ЗІР

З урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій у сфері побудови веб-ресурсу створено інтег¬рований ресурс органів ДФС — сервіс «ЗІР» («Загально¬доступний інформаційно-довідковий ресурс»), що роз¬мішений на веб-порталі фіскальної служби України.

Робота «ЗІР» направлена на забезпечення суспільст¬ва своєчасною, достовірною і повною довідковою інфо¬рмацією.

Інформаційне наповнення «ЗІР» здійснюється з ура¬хуванням результатів всебічного аналізу інформації про потреби клієнтів, які звертаються до контакт-центру (Інформаційно-довідкового департаменту) та з метою мінімізації витрат часу представників бізнесу на спілку¬вання з державою.

Серед розділів, зокрема, такі: «Запитання-відповіді з Бази знань», «Нормативні та інформаційні документи» та «Письмові консультації». Інформація систематизова¬на по тематиках: оподаткування, митна справа: єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування; електронний цифровий підпис.

У розділі «Запитання-відповіді з Бази знань» реалізована можливість самостійного пошуку інформації шляхом ознайомлення з редакціями відповідей на запитан¬ня, з якими звертаються клієнти до Контакт-центру телефоном, електронною поштою та письмово.

Розділ «Нормативні та інформаційні документи» міс¬тить нормативні та інформаційні документи з питань оподаткування, митної справи, єдиного внеску на зага¬льнообов'язкове державне соціальне страхування та електронного цифрового підпису, інших питань законо¬давства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС.

Розділ «Письмові консультації» наповнюється витя¬гами з письмових консультацій, підготовлених ІДД ДФС України на типові звернення суб'єктів господарювання та громадян.

Розділ «Коментарі та пропозиції» надає можливість працівникам органів фіскальної служби здійснювати зворотний зв'язок з модератором «ЗІР» шляхом зали¬шення коментарів-пропозицій до запитань-відповідей з Бази знань, з метою взяття участі у формуванні та вдос¬коналенні автоматизованої бази уніфікованих відпові¬дей на запитання суб'єктів господарювання та грома¬дян. У подальшому таку можливість з використанням електронного цифрового підпису матимуть і зовнішні користувачі.

 

     Споживчий ринок       

      mvs