Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

Традиційна акція

01622 жовтня 2012 року Президент України В.Ф.Янукович підписав Указ №609 "Про Національну стратегію профілактики соціального сирітства до 2020 року". Даний документ визначає мету, основні завдання, спрямовані на створення умов для забезпечення належного соціального захисту дітей та сімей, що мають дітей і опинилися в складних життєвих обставинах, утвердження в суспільстві сімейних цінностей, виховання відповідального батьківства. Службою у справах дітей, у співпраці з іншими структурними підрозділами виконкому міської ради проводиться значна робота щодо попередження дитячої безпритульності та бездоглядності в місті. Своєчасно виявляються кризові сім’ї, проводиться відповідна профілактична робота з батьками з метою забезпечення належного виховання та утримання дітей, які попали у складні життєві обставини.

Під час проведення вуличних рейдів виявляються діти, які самовільно залишають місце свого проживання, перебувають на вулиці в нічний час. Досить часто діти, які вилучені з кризових сімей, місць, де їм загрожує небезпека, невідкладно направляються до дитячих відділень Шепетівської центральної районної та вузлової лікарень. Там їм надають необхідну медичну допомогу, здійснюють обстеження стану здоров’я, доглядають, медичний персонал відділень вкладає у них частинку своєї душі.

Традиційно щороку в рамках заходів міської програми соціального та правового захисту дітей "Діти Шепетівки" служба у справах дітей виконавчого комітету Шепетівської міської ради надає допомогу дитячим відділенням шепетівських лікарень товарами першої необхідності, які необхідні для догляду та медичного обстеження зазначеної категорії дітей. Ось і 17 та 24 квітня 2013 року начальник служби Купрацевич К.В. вручила медперсоналу обох дитячих відділень необхідні для роботи товари. Кошти для проведення заходу були передбачені депутатами Шепетівської міської ради при затвердженні бюджету міста на 2013 рік.

 

 

Начальник служби                                                                К.Купрацевич

 

 

     Споживчий ринок       

      mvs