Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Служба у справах дітей Новини служби Щиро вітаємо з Днем усиновлення!

Щиро вітаємо з Днем усиновлення!

sluzhЩороку 30 вересня Україна вітає людей, які відкрили свої серця дітям та успішно пройшли процедуру усиновлення, завдяки чому діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, знайшли люблячих батьків та затишні домівки.

Служба у справах дітей виконавчого комітету міської ради щиро вітає з Днем усиновлення кожну шепетівську сім'ю, яка взяла на виховання дитину! Дякуємо за те, що Ви зуміли зігріти серця маленьких діточок теплом сімейного затишку, увагою та ласкою, надали їм можливість вимовляти такі важливі у житті кожної людини слова, як МАМО і ТАТО. Завдяки Вам підтверджується гасло: "Чужих дітей не буває". Ви, шановні усиновлювачі, щодня доводите їм свою любов і турботу про них, не залишаєтесь байдужими до їх болю і страждань, радієте їх перемогам, любите, як своїх власних! А найголовніше те, що вони для Вас дійсно стали рідними, бо у Ваших серцях палає незгасимий вогонь батьківської любові до усиновленої Вами дитини.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, сімейного щастя, благополуччя, добробуту та злагоди у Ваших сім’ях. З нагоди святкування Дня усиновлення закликаємо усіх громадян міста продовжувати дарувати знедоленим дітям можливість мати люблячих батьків. А для цього пропонуємо звертатися у службу у справах дітей виконавчого комітету Шепетівської міської ради (кабінети 409, 419), або за телефонами: 4-01-50,  4-17-75.

                                          

З повагою,

начальник служби                                                                 К.Купрацевич.

 

     Споживчий ринок       

      mvs