Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Служба у справах дітей Новини служби Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

dityСьогодні в малому залі виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Під час засідання було розглянуто 23 питання порядку денного: про визначення місця проживання дітей з одним із батьків, які проживають окремо; про встановлення порядку участі батьків, які проживають окремо, у вихованні дітей; про доцільність позбавлення батьківських прав батьків, які ухиляються від виховання дітей; про надання статусу дітей, позбавлених батьківського піклування; про припинення опіки над дитиною, позбавленою батьківського піклування; про встановлення опіки над дітьми, позбавленими батьківського піклування; про доцільність зустрічей батька, який позбавлений батьківських прав, з дочкою; щодо захисту житлових прав дітей, а також інші питання, пов’язані із захистом прав дітей .

В ході детального обговорення кожного питання з метою захисту прав і законних інтересів дітей комісією прийняті відповідні рішення.Окрім цього було прийнято рішення про звернення в суд із позовом про відібрання від громадянки М. малолітніх дітей, які були залишені нею в зачиненій квартирі на кілька днів.

Начальник служби у справах дітей  К.В.Купрацевич

 

     Споживчий ринок       

      mvs