Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Конкурс " Найкращий читач Хмельниччини – 2013 "

Конкурс " Найкращий читач Хмельниччини – 2013 "

         З метою стимулювання інтересу дітей до читання, виявлення кращих дитячих книг, вироблення в дітей навичок самостійної роботи з книгою, підвищення ролі дитячих бібліотек у соціальній адаптації дітей був оголошений обласний конкурс «Найкращий читач Хмельниччини – 2013».

Організаторами конкурсу виступили управляння культури, національностей та релігії обласної державної адміністрації, обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка, обласна організація Національної спілки письменників України.

Конкурс проводився у три етапи. Перший етап проводився в бібліотеках району, що обслуговують дітей. Другий етап конкурсу, в якому прийняли участь переможці першого етапу в місті і сільських бібліотек, проводився 17 березня в міській бібліотеці для дітей .

Кожен з учасників творчо підійшов до презентації улюбленої книги. Були представлені альбоми з малюнками до прочитаних книг,   гарно оформлені читацькі щоденники, а також діти поділилися своїми враженнями від прочитаних книг та рекомендували їх одноліткам.

Журі в складі методиста Шепетівської ЦБС Мельничук З. В. , завідувачки Судилківської сільської бібліотеки для дітей Якимчук О. М., провідного бібліотекаря міської бібліотеки для дітей Бобрихіної Т. М. обрало переможців другого етапу, які будуть представляти Шепетівщину на третьому етапі в обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка.

Перше місце отримала юна читачка із Корчика Квятківська Наталя, друге місце дісталося Дубині Вероніці з Грицева. Місто найкраще представили наші активні читачі учениця 7 класу НВК №1 Крисько Богдана та учениця   6 класу СЗОШ №2 Ліпчук Даря.

Усі учасники були нагороджені Дипломами та подарунками.

                                                        

Координатор другого етапу

бібліотекар міської бібліотеки для дітей Семенюк О. М.

01720178

 

     Споживчий ринок       

      mvs