Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу У вінок шани Кобзарю!

У вінок шани Кобзарю!

   Для нас, українців, 9 березня - це свято душі , оскільки плодюча ненька-земля, потужний слов’янський талант подарували нам світоч нашої мови , величну особистість в історії України, знаменного митця, художника і поета Тараса Григоровича Шевченка.

   В цей день на сцені концертної зали дитячої музичної школи відбувся святковий захід, присвячений 199-й річниці з дня народження Великого Кобзаря.

   Програму концертну складали твори українських композиторів на слова Шевченка, інструментальні твори композиторів-класиків, якими заслуховувався в свій час Тарас Григорович та перлини української народної музики у виконанні викладачів, учнів дитячої музичної школи та учасників молодіжного театру «Браво», тріо бандуристів міського будинку культури.

   Традиційним для шевченківських заходів було звучання чарівних струн бандури – улюбленого інструменту поета.

    Вестибюль прикрашала виставка робіт учнів художньої школи та класу образотворчого мистецтва музичної школи, присвячених життю і творчості великого Кобзаря.

    Концерт завершився драматичним прелюдом Я.Степового «Пам’яті Шевченка» у натхненному виконанні учасників народного аматорського струнного ансамблю «Ліра».
DSC02374DSC02377DSC02384DSC02395
 

     Споживчий ринок       

      mvs