Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу Зустріч з письменницею краю

Зустріч з письменницею краю

SAM_0472У її віршах «окраєць запашного хліба», тепло материнського кохання й жіноча ніжність. Уся млість і смуток осені, що «ранній подих свій шле до землі», колекціонуючи спогади й тішачись власною незбагненністю. А ще в них «як добре,що до нас іде весна» з її неповторною дитинною захопленістю й відвертим зачудуванням любов’ю. То цілий невеличкий світ, втілений у збірках: «Заповіт любові», «Осіння рапсодія», «Полум’я калини» і, поки що, лише у двох дитячих «Абетка» і «Колискова». І в цей світ гостинно запросила нас поетеса,наша землячка Катерина Павлівна Дяченко на презентацію нових дитячих книжечок та свого творчого доробку, яка відбулася 20 лютого в міській бібліотеці для дітей.

На захід завітали учні початкових класів школи-гімназії.       Катерина Павлівна познайомила школярів з улюбленими віршами зі своїх збірок. ЇЇ поезія пробуджує пізнавальний інтерес дітей до навколишнього світу, розширює їх кругозір, збагачує різносторонніми знаннями про рослини, тварин, птахів, формуючи таким чином любов дітей до навколишнього світу, до рідного оточення.

Наші маленькі читайлики з захопленням слухали поезії в авторському виконанні, у яких майстриня торкається багатьох тем, але провідною у її віршах була і залишається тема рідного краю, рідної землі. Юні читачі з радістю спілкувалися з письменницею, задавали питання, їх цікавило все: як Катерина Павлівна живе, яким був перший вірш, які книги ще планує написати.
              Як зізналася гостя, ця зустріч вийшла напрочуд цікавою і душевною. Тож і час, відведений на спілкування, збіг непомітно.

Ми щиро дякуємо Катерині Павлівні за гарні книги і бажаємо письменниці творчого натхнення та міцного здоров’я. А маленьким користувачам бібліотеки нагадуємо,що твори К.Дяченко можна прочитати в нашій книгозбірні.

 

Завідуюча бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф.

 SAM_0473SAM_0478

 

     Споживчий ринок       

      mvs