Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ - 2014

НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ - 2014

     SAM_048823 березня відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання  під гаслом «Хай в серці кожної дитини живе любов до Батьківщини» у міській бібліотеці  для дітей зібрало велику кількість творчих читачів.

   Цього ж дня в рамках відкриття Тижня відбувся ІІ тур улюбленого усіма дітьми конкурсу «Найкращий читач України - 2014».    

Головна мета Конкурсу - підвищення рівня особистого розвитку і культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання.

         Організатори Конкурсу: Громадська організація «Форум видавців» (ініціатор), Національна бібліотека України для дітей, Українська бібліотечна асоціація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів.                                                   У Хмельницькій   області організатором конкурсу є обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка.

          У конкурсі взяли участь найактивніші читачі бібліотек міста та району. Конкурс був відкритим і проводився як творче змагання дітей.

Підтримати учасників конкурсу прийшли їхні друзі, бібліотекарі   сільських та шкільних бібліотек. Членами журі були: завідуюча міською бібліотекою для дітей Шклярук А.Ф., провідний бібліотекар міської бібліотеки для дітей Бобрихіна Т.М., методист ЦРБ Шафалюк О.О.  

Координатором конкурсу виступила бібліотекар   міської бібліотеки для дітей Семенюк О.М.

Свято пройшло весело та цікаво.

Учасники проявили себе і довели ще раз – вони найкращі читачі Шепетівшини. Переможцями ІІ етапу конкурсу було обрано 4-х дітей:                              Самчук Вікторія ЗОШ №6, 6 клас; Скородинська Анастасія ЗОШ №8, 7клас;               Ліпчук Дар’я,СЗОШ №2, 7 клас; Квятківська Наталя 8 клас, Корчицький                    НВК І-ІІІ ст..

Про   учасників конкурсу розповідь може бути нескінчена. Діти виявили неабияку фантазію та творчі здібності в оформлені та бачені своїх читацьких уподобань. Наприклад, Ліпчук Даша намалювала рекламний плакат улюбленої книги , представила свою збірочку віршів, з якої зачитала власний вірш про відомого літературного героя .  Всі діти ведуть і представили журі   читацькі щоденники, де не тільки записують прочитані книги, а й поєднують   дитячу фантазію та мистецькі здібності.

        Переможці ІІ етапу були нагороджені почесними дипломами від організаторів « Найкращий читач району/міста - 2014», книгами та солодощами, а анкети і протоколи   переможців 2 туру   відправлені в Хмельницьку обласну бібліотеку для дітей ім.Т.Г.Шевченка для участі в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу « Найкращий читач України -2014». Головний приз для двох переможців обласного етапу - поїздка до Львова на Фестиваль дитячого читання "Книгоманія".

Конкурсанти залишили бібліотекарям згадку, позитивні відгуки про бібліотеку.

           Бажаємо успіхів нашим конкурсантам,приходьте до бібліотеки - читайте та перемагайте!

   Завідуюча міською бібліотекою для дітей А.Шклярук

SAM_0495SAM_0502

 

     Споживчий ринок       

      mvs