Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Відділ культури Новини відділу День Святого Миколая

День Святого Миколая

131День Святого Миколая в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей на Україні встановилася традиція писати листа Святому Миколаєві, де вони розказують, що хорошого та поганого зробили протягом року, і просять подарунки.

Цього року Святий Миколай завітав не тільки до дітей додому, але й до міської бібліотеки для дітей, де 19 грудня ми зустріли його родинним дійством «На землю поспішає святий із неба гість» у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів разом із нашими наймолодшими читачами, їх батьками та улюбленими вчителями.  Під час заходу працівники бібліотеки ознайомили дітей із народними віруваннями, прикметами, пов'я­заними з Днем Святого Миколая.

Активну участь в проведенні свята взяли артисти народного аматорського театру «Браво» (керівник Галина Червінька), кожна дитина проявила свої творчі здібності: діти залюбки розповідали вірші, співали пісні, а деякі дошкільнята, навіть, танцювали.

А солодкою винагородою для усіх присутніх стали подарунки від Святого Миколая.

Завідуюча бібліотекою для дітей А. Шклярук

132

 

     Споживчий ринок       

      mvs