Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта

На святкуванні Дня молоді

     P9308263У Шепетівському міському парку культури та відпочинку відбулося урочисте дійство під гаслом «Молода громада – майбутнє України», присвячене Дню молоді – святу юності та краси, неупередженості та творчої енергії молодих людей.

     Ведучими на святі були волонтери громадської організації «Кедр» – Олександр Тимощук, Ольга Рихтик та Сергій Білопол. Дійство розпочала міська молодіжна кінологічна громадська організація «Фенікс», представники якої організували виставку собак. Продовжили урочистості естрадно-танцювальний колектив «Інеш» (керівник Інна Грищук) з хореографічною композицією «Дикі танці». МГО «Простір» своїми веселими міні-сценками з власного театрального життя «Майстрів сміху» та співочими номерами подарували публіці хвилини радості та сміху, неперевершений та «солодкий» спів. Показові виступи демонстрували молоді, активні, сильні спортсмени — вихованці ДЮСШ. Тут, звісно ж, не обійшлося без срібного призера Чемпіонату України з важкої атлетики, майстра спорту України Олексадра Кулеши. Свої таланти також демонстрували спортсмени міського клубу пауерліфтингу – Олег Лаврук, Руслан Гадзіна та Юрій Стремедловський.

     Прекрасними сольними композиціями чарували публіку активні учасниці волонтерського життя МГО «Кедр» – Тетяна Сидорчук та Вікторія Смірнова.

     З вітальними словами до молоді, з нагоди Свята юності, енергії та оптимізму звернулися заступник міського голови Тетяна Зайцева, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Стасюк та Катерина Тодоренко, старший менеджер ХРБФ «Зміцнення громад». Ведучі свята висловили вдячність міському голові Сергію Антонюку за надану сцену та можливість подарувати радість присутнім, Наталії Стасюк та головному спеціалісту відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Аллі Гайдай за те, що допомагають молодіжним організаціям та самобутнім колективам рухатися вперед, завжди підтримують їх.

     Завершила урочистості, присвячені Дню молоді, святкова дискотека

P9308236P9308242P9308245P9308255P9308257

 

     Споживчий ринок       

      mvs