Шепетівська міська рада

старий сайт

  • Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Операція «ЯЛИНКА»

IMG_1043     Приближення новорічних свят неминуче призводить до бажання багатьох людей поставити в будинку чи у дворі красивих святково пахучих хвоєю зелених красунь – ялинку чи сосну.

     Деякі громадяни й досі вважають, що «все навкруги народне, все навкруги моє» і не зважаючи ні на що намагаються вирубувати сосни в лісах – як для себе, так і на продаж.

     Патрулювання в передноворічний період здійснюють працівники Шепетівського лісового господарства, безпосередньо перед святом, коли вирубка хвойних дерев стає масовою, залучаються співробітники ОВС аби посилити патрулі і захватити більшу територію для охорони.

     Таким чином, під час патрулювання лісів створенні рейдові бригади та організовані додаткові маршрути, в яких задіяні працівники ОВС. Всі ці території оголошені зоною підвищеної охорони в цілях недопущення та запобігання незаконним вирубкам хвойних дерев в передноворічний період та контролю за їх збутом. Вже затверджений спільний графік патрулювань і рейдів мобільних груп Шепетівського лісгоспу та працівників ОВС.

       Крім цього дільничними інспекторами міліції на території обслуговування проводяться перевірки місць продажу хвойних дерев та у випадках порушення правил торгівлі до винних осіб вживаються заходи реагування, а саме притягнення їх до адміністративної відповідальності.

 

 

     Споживчий ринок       

      mvs