Шепетівська міська рада

старий сайт

• Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Розвиток спорту — запорука здоров’я нації

Розвиток спорту — запорука здоров’я нації

Footbal  В понеділок в малому залі міськвиконкому відбулася робоча нарада щодо покращення фінансування спортивних заходів у місті. Нараду провів виконуючий обов’язки міського голови, секретар міської ради Михайло Полодюк. Також були присутні заступник міського голови Юрій Вахоцький, начальник фінансового управління Василь Дрищ, начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Наталія Стасюк, начальник міського управління освіти Людмила Тихончук. 

Спортивний актив міста представили — директор спортивної школи Юрій Зайцев, директор шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Мельник, головний спеціаліст з питань фізичної культури та спорту відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Шуляк та методист управління освіти Олег Вірченко.

Присутні розглянули питання щодо заохочення спортивних тренерів відповідно до їх спортивних результатів, збільшення преміального фонду міського голови для педагогів. Обговорили також питання щодо забезпечення спортивним інвентарем, підсилення матеріально-технічної бази спортивних секцій міста, поліпшення фінансування спортивних заходів, які проходять за підтримки міськвиконкому.

Крім того, розглянули питання закінчення ремонтних робіт шепетівського басейну, ремонту лавок та роздягальні на стадіоні «Корчагінець». Головним досягненням зустрічі стало збільшення видатків на спорт з 40 тисяч гривень до 80 тисяч.

Споживчий ринок       

mvs