Шепетівська міська рада

старий сайт

• Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Фестиваль ранкової зарядки в Шепетівці

Фестиваль ранкової зарядки в Шепетівці

002З нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який відзначається 7 квітня, у загальноосвітніх закладах нашого міста проводився фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров'я».

До участі у фестивалі ранкової зарядки долучилися сім навчальних закладів, а саме: НВК№1, СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ№4, ЗОШ№6, ЗОШ№8 та Шепетівський коледж ПДАТУ. Загалом учасниками фестивалю стали близько двох з половиною тисяч учнів та вихователів.

Усі учасники цікаво, оригінально та головне з бажанням підійшли до проведення ранкової зарядки, тому щоб не визначати трьох найкращих, як попередньо планувалося, організаторами було вирішено відзначити грамотами та спортивними м'ячами усі навчальні заклади, які долучилися до фестивалю. І найближчим часом нагороди знайдуть своїх власників.

Ще раз дякуємо усім хто прийняв участь у заході! Сподіваємося, що даний фестиваль стане одним із поштовхів, які сприятимуть тому, що ранкова зарядка стане невід'ємною частиною життя кожного. Адже, як запевняв відомий французький мислитель Ж.Ж.Руссо, що «...10-20 хвилин витрачені на це (вранішня зарядка) не лише додають бадьорості на увесь день, але й збережуть чимало років життя».

Захід організовано спільно управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Більше фото та відео щодо фестивалю можна переглянути на сайті sportinshepet.at.ua.

Олександр Мельник, директор ШМЦФЗН «Спорт для всіх»

003

Споживчий ринок       

mvs