Шепетівська міська рада

старий сайт

• Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини Віват Новий рік !

Віват Новий рік !

Ось нарешті і дочекались ми таких радісних, таких чарівних, таких очікуваних дітворою новорічно - різдвяних свят.

У Шепетівському міському центрі соціальної реабілітації дітей- інвалідів ці свята є не лише традиційними, але і підсумковими у такій нелегкій боротьбі за кожен крок, за кожне слово, за майбутнє.

Ось уже вкотре і Святий Миколай і Дідусь Мороз розпочинає свою ходу до діток з особливими потребами з найкращого закладу маста НВК №1, який очолює прекрасний педагог Можейко Галина Опанасівна.

19 грудня Святий Миколай зі своїми помічниками ангеликами обдаровував дарунками, які підготували і учні і педагоги закладу. Це - теплий одяг та взуття, іграшки та книги, пластилін та різнопланові канцтовари – все, що необхідно на даний час дітворі центру. Ярмаркова акція з продажу своїх виробів, загальноміська акція Управління освіти

« Милосердя» вилилось у велику кількість таких необхідних речей для діток. Грошовий внесок стане значною частиною суми, яка необхідна для придбання комп’ютора для навчання дітей. Концертна програма, яку підготували школярі стала ще святковішою від дитячих посмішок, від вдячних поглядів і слів батьків.

Олена Анатоліївна Анікєєва – прекрасний педагог, мудрий вихователь дитячої Душі в основу всієї своєї праці ставить нашу українську ідеологію, яка формулюється єдиним словом «Милосердя».

Разом з дітьми центру у ці свята були і учні та педагоги ЗОШ № 4, який очолює Чілій Світлана Анатоліївна, учні 9 класу НВК №3 під керівництвом Хом’як О.І., учні та педагоги усіх закладів міста, які долучилися до акції « Милосердя».

У святкові дні до центру завітала Цвіркун Тетяна Григорівна, Куліш Микола Анатолійович, Настоятель монастиря Отець Роман, прекрасна молода команда Благодійного фонду « Зміцнення громад» під керівництвом Василик Тетяни Павлівни, приватний підприємець Коробенюк Олександр, представниця партії « Фронт змін» Тетяна Миколаївна Ворощук.

Радість дитині подарувати дуже легко - потрібно її поважати та любити і намагатись їй допомогти. Святкові заходи стали для центру і багатими на сюрпризи. Так у дітей не було меж радості і здивування, коли вони побачили нове обладнання, яке напередодні надійшло з Фонду соціального захисту інвалідів.

В новий рік центр вступає з гарною дієздатною базою, високопрофесійним колективом і налаштованими на боротьбу за здоров’ я членами родин діток з особливими потребами.

Напередодні Нового 2012 року, я хочу від імені батьків та дітей і особисто від колективу .привітами усіх спонсорів та меценатів, педагогів та учнів усіх навчальних закладів міста, усіх людей з гарним та щирим серцем з Новим роком та Різдвом Христовим. Хочу побажати віри у майбутнє, міцного здоров’я, наснаги та творчих злетів, мудрості та шани від людей і Божого Благословіння.

Велика вдячність за співпрацю та ту життєву силу, яку ви додаєте своїм спілкуванням та розумінням того, що лише допомагаючи один одному ми маємо шанс здолати усі життєві негаразди. Гарних Вам свят та здійснення мрій!

З повагою,

директор центру Людмила Строкатюк

Споживчий ринок       

mvs