Шепетівська міська рада

старий сайт

• Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home Новини У кожного свій талант

У кожного свій талант

1123Кожен приходить у світ обдарований певними талантами та покликанням. І від оточуючого середовища залежить, чи зможе дитина розвинути свій Богом даний талант до високопрофесійного рівня. Питання, чи варто у дітей з особливими потребами розвивати творчі здібності ніколи не стояло і не стоїть перед фахівцями Шепетівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Ми переконані, що лише через розвиток творчих здібностей на основі любові, шани та довіри можливе формування та відновлення фізичних, інтелектуальних можливостей дитини з особливими потребами.

На базі центру працює ціла мережа гуртків. Це і гуртки лозоплетіння та малювання, ліплення з пластиліну, вишивання бісером та інші.

Залучення дітей до світу прекрасного – це саме той шлях, який веде до кращої результативності процесу реабілітації дитини.

Вихованці нашого центру вже не раз зарекомендували себе на конкурсах та виставках різних рівнів. Назву лише декілька.

У 2011 році саме тема гурткової роботи була представлена на Чотирнадцятій міжнародній виставці навчальних закладів « Сучасна освіта в Україні - 2011», за результатами чого наш центр отримав почесне звання « Лідер сучасної освіти».

Цього року роботи наших вихованців представляли центр на 1–му Міжнародному литовсько-українському конкурсі малюнків, плакатів і фотографій «Дружать діти на планеті».

За результатами конкурсу 1-ше місце розділив з дівчинкою Гєдрайтіте Емілією з Литви серед 2835 робіт, у номінації «Я і моє здоров’я» вихованець Шепетівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Дворецький Юрій. Велика вдячність за розвиток талантів дітей з особливими потребами керівнику гуртка, яка серцем працює з дітьми, Антонюк Наталії Анатоліївні.

Директор центру      Л.Строкатюк

Споживчий ринок       

mvs