Шепетівська міська рада

старий сайт

• Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

У Шепетівці сирота отримала житло

e-mail Друк PDF
Випускниця Національного авіаційного університету - Наталія Липська вчора отримала ордер та ключі від наданого їй міською радою житла.
За розуміння та підтримку Наталія подякувала в.о. міському голові, секретарю міської ради Михайлу Полодюку, який віднісся до неї як батько.
«Залишившись без батьківського піклування, - зауважує Наталія, - я змушена була шукати собі житло. Оскільки я родом із Шепетівки, іще навчаючись у Києві, я вирішила, що хочу повернутись додому. У квітні цього року на прийомі громадян міського голови я звернулась до Михайла Івановича. Він одразу перейнявся моїм проханням щодо забезпечення житла. Протягом місяця була винайдена кімната, зроблений в ній ремонт та оснащено необхідними меблями».
В свою чергу, Михайло Полодюк сказав, що кожній дитині-сироті, яка досягає повноліття і виходить в доросле життя, необхідно створити усі умови для свого першого успішного кроку. А в подальшому підтримувати та допомагати, щоб діти-сироти не загубилися в житті та стали повноцінними громадянами, щоб створили свої сім’ї, в яких діти не будуть сиротами, а матимуть батьків.
На цей час Наталія оформляє документи для отримання житлово-комунальних послуг.

Споживчий ринок       

mvs