Шепетівська міська рада

старий сайт

• Збільшення розміру шрифта
  • Звичайний розмір шрифта
  • Зменшити розмір шрифта
Home

Мережане світло Шевченківського слова

e-mail Друк PDF
shevchenkoПід такою назвою у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва з 28 квітня по 28 травня 2014 року відбулась виставка-конкурс витинанок присвячена 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка.
Організатором виставки-конкурсу виступив Хмельницький обласний осередок Національної спілки майстрів народного мистецтва України та Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва.
На виставці було представлено 155 творчих робіт – 105 учасників з 12 міст та районів області.
Роботи представили майстри народного мистецтва, народні умільці, викладачі дитячих мистецьких шкіл, студенти вищих навчальних закладів, учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів.
Найбільше нагород отримали учні Шепетівської дитячої художньої школи 11 учнів та 2 викладача, що були нагороджені дипломами та цінними подарунками.
Від нашого міста кращими стали: у категорії «майстри витинанки, народні умільці, викладачі навчальних закладів»: Людмила Мікурова – Шепетівська дитяча художня школа, «Чотири стихії», «Лілея», Надія Елеон – Шепетівська дитяча художня школа, «Кобзар», «Ілюстрація до поезії Т.Г. Шевченка». У категорії учні кращими стали вихованці Шепетівської дитячої художньої школи — Софія Слюсар – «І барвінком і рутою», Тетяна Доровська – «Кобзарева пісня», Юлія Висоцька – «Кохайтеся чорноброві та не з москалями», Дар’я Борискіна  – «І барвінком, і рутою, і рястом квітчає», Дмитро Пацаранюк – «Учітеся брати мої», Юлія Литвин – «Сова з-під стріхи вилітає», Дар’я Мартинюк  – «І мені в сім’ї великій, в сім’ї вольній новій», Вікторія Павлюк – «Закохалися обидві в одного Івана», Софія Белешко - «Катерина», Андрій Іщук – «Сонце гріє, вітер виє», Вікторія Анганзорова, триптих «І чужому научайтесь й свого не цурайтесь».
Отримавши дипломи та подарунки, переможці виставки-конкурсу переглянули святковий концерт та безкоштовно відвідали обласні музейні заклади у Хмельницькому. Виставка справила на них незабутні враження, про що свідчило масове фотографування витинанкових панно.
Пересвідчитися у талантах молодих шепетівчан, зможе кожен, відвідавши виставку переможців у Літературно-меморіальному музеї М.Островського, яка розпочнеться з 9 червня 2014 року.

Споживчий ринок       

mvs